Om oss

Vi er alltid på utkikk etter nye tomteområder som er regulert til boligformål, så ikke vent med å ta kontakt. Vi kan være interessert i å ta ett møte og få til en avtale om kjøp eller utbygning.

Historikk:

Stian Udnes- Anleggsgartner og Maskinentreprenør fra 2000 i egeneide Udnes Utemiljø AS. Ole Jakob Aas- Elektriker og deleier i Glomma Elektro AS fra 2011. Begge har vært opptatt av å lage arbeid til seg selv slik at de kan ha flere bein å stå på og skape sikre arbeidsplasser.

Opprinnelsen for eiendomsutviklingen:

Stian Udnes startet i 2006 med eiendomsutvikling, med tiden har han vært delaktig i utvikling av en rekke boliger på Romerike. Ole Jakob Aas har siden 2009 drevet med eiendomsutvikling samt rehabilitering og salg av leiligheter. I 2012 gikk Ole Jakob Aas og Stian Udnes sammen og stiftet Udnes & Aas Utvikling AS som driver med bygging og salg av hus på egne tomter. Udnes Utemiljø AS står for grunnarbeider og utomhusarbeider og Glomma Elektro AS står for elektroarbeider på våre prosjekt. Husene blir i hovedsak satt opp av Udnes & Aas Bygg AS som har egne snekkere.